Veel gestelde vragen

 

Wat is Print on Demand?

Print on demand betekent dat het product pas gedrukt wordt, als er een bestelling geplaatst wordt. De drukker en mijn webshop zijn met elkaar verbonden. Zodra jij iets koopt gaan ze daar aan de slag!

 

Waarom is de levertijd zo lang?

Alle producten van Natureismyhappyplace worden pas geproduceerd nadat er een bestelling is geplaatst. Zo wordt er niks te veel gemaakt. Dat is goed voor de natuur, maar kost wel even wat meer tijd om bij jou te komen. De gemiddelde productietijd is 3 tot 5 werkdagen. De levertijd 1 tot 3. Je pakketje zal dus normaal gezien binnen 8 dagen op de mat liggen.

 

Waarom zijn de verzendkosten hoger dan normaal?

Het nadeel van Print on Demand is dat verschillende productcategorieën bij verschillende drukkers gedrukt worden. Dit betekent ook dat ze van verschillende locaties verzonden worden. Om het duidelijk te houden heb ik ervoor gekozen om 1 standaard tarief te rekenen die in het midden ligt van de prijzen. Dit maakt dat de verzendkosten duurder zijn dan je misschien normaal gewend bent. Sorry daarvoor! 

 

Kan ik producten ruilen?

Je mag binnen 14 dagen je product retourneren, zonder gezeur. Helaas moet je wel zelf de verzendkosten betalen, ik ben een te klein bedrijf om dit op me te kunnen nemen. Bedenk dus goed welke maat je wilt.

 

Hoe kan ik een product retourneren?

Als je iets wilt retourneren, mail dan naar: info@natureismyhappyplace.com

Als het product kapot of beschadigd aangekomen is, dan hoef je natuurlijk geen verzendkosten te betalen. We zoeken dan een passende oplossing. Ofwel je geld terug, of een nieuw product.